Spiritul manelistic este intr-o continua schimbarea€¦ In curand vom ajunge sa spunem ca nici petrecerile manelistilor nu mai sunt ce-au fost odata. Restaurante de lux, moluste gratinate si toalete de mii de euro au ajuns sa faca parte, deoc
Spiritul manelistic este intr-o continua schimbarea€¦ In curand vom ajunge sa spunem ca nici petrecerile manelistilor nu mai sunt ce-au fost odata. Restaurante de lux, moluste gratinate si toalete de mii de euro au ajuns sa faca parte, deocamdata, doar din meniul nuntilor celor mai tari dintre cei tari in domeniu: Adi Minune, Dan Bursuc, Florin Salam etc. Ultimul din aceasta insiruire le-a scos (la figurat) ochii invitatilor cu petrecerea superluxoasa din Antalya, prin care a celebrat uniunea religioasa cu aleasa inimii lui, Stefania. "Salamul" s-a prezentat la nunta decorat in roz bombon, iar miresica si-a presarat pe rochie, din cap pana-n picioare, pietre mari de toate culorile. Oare cat o fi atarnat cand mirele a trecut-o pragul? Sau o fi aburcat-o pe acutele melodiei "Tu esti comoara mea"? Dilema (noua) este: s-o fi referit la card sau la Stefania?              


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.