Dupa un start perfect atat in campionatul Ucrainei, cat si in Liga Campionilor, echipa lui Mircea Lucescu joaca in aceasta seara a doua partida din grupa D, in deplasare, cu Benfica Lisabona. Inaintea partidei, Lucescu a declarat ca meciul este mai i
Dupa un start perfect atat in campionatul Ucrainei, cat si in Liga Campionilor, echipa lui Mircea Lucescu joaca in aceasta seara a doua partida din grupa D, in deplasare, cu Benfica Lisabona. Inaintea partidei, Lucescu a declarat ca meciul este mai important pentru formatia portugheza, avand in vedere rezultatele de acum doua saptamani. Sah­tior este lider in grupa dupa prima etapa, in care a in­vins cu 2-1 pe Celtic, in timp ce Benfica nu are nici un punct, dupa 1-2 in fata lui AC Milan. "Este un meci foarte im­portant, dar e mai important pentru Benfica decat pentru noi. Vom incerca sa castigam sub orice forma. Traversam o perioada buna, sun­tem o echipa tanara, de ca­litate, avem cativa brazi­lie­­ni tehnici si jucam impreuna de trei ani", a spus Lucescu. Potrivit site-ului ukrainiansoccer.com, internationalul ro­man Razvan Rat (foto), anuntat titular in partida din aceasta seara, s-a declarat increzator intr-un joc bun al lui Sahtior. "Echipa s-a pre­ga­tit bine pentru acest meci. Suntem increzatori. Trebuie sa castigam", a afirmat Rat. Al 7-lea duel In cealalta partida din Grupa D, AC Milan, deti­na­toarea trofeului, va juca in Scotia cu Celtic Glas­gow. Cele doua echi­pe s-au mai confruntat pana acum de sase ori in cupele euro­pe­ne. Celtic nu a in­vins ni­cio­data, inregis­trand doar trei remize, dar nici mi­­la­nezii nu au reusit de­cat o victorie la Glasgow. "Este o echipa puternica fizic, cu un public ex­traor­dinar. Vom vedea ce va fi", a declarat inaintea meciului vicepre­sedin­te­le lui Milan, Adriano Ga­lliani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.