Compania MB Dezvoltare, controlata de oameni de afaceri romani, va investi circa 20 milioane euro pentru constructia unui complex rezidential de 200 de apartamente, in apropiere de Mogosoaia.  "Proiectul, denumit 'Lacul de nuferi>>, va fi dezvol
Compania MB Dezvoltare, controlata de oameni de afaceri romani, va investi circa 20 milioane euro pentru constructia unui complex rezidential de 200 de apartamente, in apropiere de Mogosoaia. "Proiectul, denumit 'Lacul de nuferi>>, va fi dezvoltat in doua etape, data de finalizare fiind primavara anului 2009. In prima faza, vom construi 80 de apartamente care vor fi livrate pe piata in luna octombrie a anului viitor", a declarat, pentru Mediafax, Dorin Dobre, unul din asociatii firmei. Complexul, construit pe un teren de 14.000 de metri patrati, va avea sapte cladiri structurate pe patru etaje cu apartamente cu una, doua si trei camere.
"Prima faza a proiectului va reprezenta o investitie de 8,5 milioane euro, iar pentru intregul proiect vom aloca 20 milioane euro. Fondurile necesare investitiei vor fi asigurate din credite bancare de la BancPost", a spus Dobre. Preturile minime de achizitie a apartamentelor pornesc de la 62.000 de euro pentru o garsoniera si de la 165.000 de euro pentru un apartament cu trei camere. Acesta este primul proiect imobiliar al companiei, care va mai dezvolta un proiect rezidential, tot in Mogosoaia, unde detine un teren de 10.000 de metri patrati. De asemenea, Dorin Dobre este asociat la o alta firma, HSH, care va dezvolta la Baia Mare un proiect imobiliar de 72 de locuinte. Complexul va cuprinde apartamente de una, doua si trei camere, va avea peste 7.200 de metri patrati construiti si 102 locuri de parcare. Investitia este estimata la 5,2 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.