LLP Bucharest, furnizor al solutiilor Microsoft Dynamics in Romania, a semnat un contract pentru achizitia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei estWest Informatique Roumanie (EWIR), dublandu-si astfel echipa de implementare pentru solutii
LLP Bucharest, furnizor al solutiilor Microsoft Dynamics in Romania, a semnat un contract pentru achizitia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei estWest Informatique Roumanie (EWIR), dublandu-si astfel echipa de implementare pentru solutiile Dynamics NAV, potrivit unui comunicat LLP. "estWest este o organizatie cu o structura similara cu a noastra si utilizeaza o metodologie de implementare foarte apropriata de cea folosita de noi. Prin aceasta achizitie, ne vom dubla echipa de implementare pentru solutiile Dynamics NAV si ne vom extinde competentele pentru acest produs. Sectorul IT din Romania inregistreaza o crestere deosebita, grupul LLP fiind decis sa realizeze in continuare investitii importante in aceasta tara", a declarat presedintele LLP Group, Adam Bager. estWest a fost primul integrator si furnizor pentru solutia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din Romania. Incepand din 1997, compania a implementat solutii bazate pe Microsoft Dynamics NAV‚ pentru importante companii din piata romaneasca. In urma achizitiei diviziei estWest, compania LLP Bucharest va ajunge la 50 de angajati. LLP Bucharest a inregistrat o crestere de 46% a cifrei de afaceri in primul semestru din 2007, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, si estimeaza afaceri de 2,4 milioane euro pentru anul acesta. In primele sase luni ale anului, LLP Bucharest a realizat aproximativ 80% din cifra de afaceri aferenta intreg anului 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.