Deputatul democrat Liviu Nistoran a declarat in exclusivitate pentru MEDIAFAX, ca nu va vota motiunea de cenzura a PSD, acuzand conducerea PD ca a creat "o falie" intre echipa de conducere si parlamentarii democrati.

"Eu, alaturi de cativa colegi de-ai mei din PD, nu vom vota motiunea de cenzura a PSD, pentru ca noi consideram ca nu este un lucru benefic ca PD sa intre la guvernare. Singura majoritate posibila, in acest moment, ar fi una PSD-PD, iar eu nu vreau asa ceva", a declarat Nistoran.

De asemenea, el a acuzat conducerea PD ca nu comunica cu parlamentarii si a vorbit despre "o falie" creata intre conducerea democrata si "deputatii si senatorii de rand".

"Conducerea partidului nostru nu ne-a explicat care sunt variantele post-motiune. Vreau sa spun ca s-a creat o falie intre conducerea PD si noi, restul deputatilor si senatorilor de rand", a adaugat deputatul PD.

Intrebat care sunt ceilalti democrati care nu vor vota motiunea, Nistoran a refuzat sa dea nume, precizand ca tine de decizia fiecaruia sa faca public acest lucru.

Liderul democrat Emil Boc a anuntat, marti, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca PD va vota la vedere in favoarea motiunii de cenzura initiate de PSD.
Mediafax