Sony a lansat in Romania noi modele de laptopuri VAIO pentru segmentele de utilizatori business, dar si pentru pasionatii HD. VAIO TZ21XN/B are o carcasa din fibra de carbon care ii ofera o rezistenta marita si o greutate de 1,24 Kg. Ecranul LCD are
Sony a lansat in Romania noi modele de laptopuri VAIO pentru segmentele de utilizatori business, dar si pentru pasionatii HD. VAIO TZ21XN/B are o carcasa din fibra de carbon care ii ofera o rezistenta marita si o greutate de 1,24 Kg. Ecranul LCD are 11,1 inci cu iluminare LED pentru economie de energie si un contrast mai puternic. Bateria are o autonomie de lucru de peste 7,5 ore. VAIO SZ61XN/C vine echipat cu un ecran LCD WXGA de 13,3 inci, are o greutate de 1,79kg. Pentru o autonomie marita a fost instalat un comutator al modului Stamina. VAIO AR51M este versiunea actuala a primului laptop care a integrat o unitate optica Blu-ray Disc. Ecran LCD de 17 inci X-black, iluminat cu lampa dubla, pentru un contrast mult mai bun si care ofera capabilitati 1080p Full HD. VAIO FZ21Z/FZ21M au un ecran de 15,4 inci, cu o tehnologie inspirata din cea a televizoarelor "BRAVIA". In functie de model, notebook-urile din gama FZ ofera posibilitatea de citire si de scriere in formatul Blu-ray Disc (modelul FZ21Z) sau doar de citire Blu-ray Disc (modelul FZ21M). De asemenea, aceste modele sunt dotate cu o iesire HDMI, pentru conectarea cu un singur cablu la un televizor HD-Ready. Preturile modelelor variaza intre 4.300 si 8.500 lei.        


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.