Mariajul dintre Alessandro Del Piero si Juventus Torino, care dureaza de 14 ani, se pare ca a ajuns la final, negocierile dintre parti privind prelungirea contractului jucatorului intrand in impas. "Exista riscul sa-l pierdem, dar facem tot ce putem
Mariajul dintre Alessandro Del Piero si Juventus Torino, care dureaza de 14 ani, se pare ca a ajuns la final, negocierile dintre parti privind prelungirea contractului jucatorului intrand in impas. "Exista riscul sa-l pierdem, dar facem tot ce putem si exista intentia de a ajunge la o intelegere. Detaliile trebuie sa ramana in interiorul clubului. Este o situatie care nu convine nimanui", a declarat directorul sportiv al gruparii piemonteze, Alessio Secco. In varsta de 32 de ani, Del Piero este unul dintre jucatorii emblematici ai "Batranei Doamne", cu care a cucerit o Liga a Campionilor, in 1996, si alaturi de care a ramas chiar daca anul trecut a jucat in Serie B, Juventus fiind retrogradata in urma scandalului de coruptie care a zguduit din temelii fotbalul italian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.