In cazul lui Florin Mihai Popa (foto), inspectorul de la Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP) din Primaria Iasi, au fost efectuate primele audieri. Denuntatorul din acest dosar, Vasile Bangau, spune ca a fost prieten cu
In cazul lui Florin Mihai Popa (foto), inspectorul de la Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP) din Primaria Iasi, au fost efectuate primele audieri. Denuntatorul din acest dosar, Vasile Bangau, spune ca a fost prieten cu Florin Popa de aproximativ cinci ani si ca il stie de cand a venit la Iasi pentru prima oara, in „straie ponosite, venit de la tara”. Popa chiar a stat la Bangau acasa timp de doi ani si batranul l-a omenit de multe ori cu mancare, bani si haine. „A stat la mine, era sarac lipit. I-am dat bani si mancare. A avut o ascensiune profesionala rapida si in scurt timp a ajuns la primarie. M-a ajutat sa obtin o casa cu chirie. Era prieten la catarama cu Dragomir Boiciuc, actual jurist al primariei si tot timpul erau pe la mine. Mi-au promis ca imi vor gasi o casa mai mare deoarece, avand doi copii in intretinere, voiam un loc mai spatios. Mi-au promis un apartament mare, dupa ce de acolo urma sa fie evacuata o batrana”, a spus denuntatorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.