LA INÃ…LTIME. Tinutele realizate de Catalin Botezatu (foto) sunt de fiecare data la inaltime. Si la propriu, si la figurat. De aceasta data insa, creatiile designerului vor ajunge pana la nori. Mai precis, o intreaga colectie de... colectie va fi prezentata intr-un avion! Mai nou, creatorul de moda si-a dat mana cu Myair, si impreuna au expus ieri, intr-o conferinta de presa, un nou proiect pentru evenimentul "Paris - Fashion & Culture Heritage 2007", ce se va desfasura la Paris, in perioada 19-21 octombrie 2007. (Catalina Iancu)


CU PHANTOM LA PLIMBARE. 100 de euro pentru 9 metri pe ora. De banii acestia vi se taie factura daca vreti sa va plimbati cu singura limuzina Phantom de 9 metri din Romania. Scump sau ieftin? Singuri decideti: pretul include soferul, stewardesa, combustibilul, bauturi, asigurare de transport si un set de fotografii - dovada ca v-ati lafait in masina cu pricina. Phantom-ul ii va plimba pe curiosi gratis la 10 si 11 octombrie, zile in care limuzina sta si la dispozitia presei pentru reportaje. Dupa, distractia va costa 100 de euro pe ora. Inclusiv pe organizatorii concursului "Nunta pe neve", care au arvunit deja limuzina pentru cei doi miri care se vor cunoaste prin intermediul Radio 21. (Dana Cobuz)


LA DANS. Pensionarii priceputi la table si-au rotunjit luni veniturile de pe urma primei editii a cupei Callatis la table, organizata de Fundatia Callatis a€™96, cu sprijinul Primariei Mangalia si in colaborare cu Centrul Cultural Euxin. Cel mai norocos la zaruri a fost Ion Cosencu, care si-a adjudecat premiul cel mare, de 1.000 de lei. Locurile 2 si 3 au fost revendicate de Constantin Caraman si Gheorghe Miron. Ileana Sipoteanu, Anca Dumitrescu, Corul de copii Callatis si un ansamblu de dans au ridicat sala in picioare. (Anca Stanescu)


CERC SUSPENDAT. Cate sacrificii nu face Giulia (foto) pentru reusita videoclipurilor sale. Dupa ce a stat, la un moment dat, pe un pat de cuie, ea a fost nevoita ca, pentru ultimul videoclip, "Te-am ales", sa stea suspendata intr-un cerc. Pana la urma, sustinuta si de echipa, ea a reusit sa duca treaba la bun sfarsit. Grea e viata de artist! (Anca Stanescu)