TENIS. Edina Gallovits a ratat calificarea in turul doi al turneului WTA de la Tokyo, dotat cu premii in valoare de 122.700 de euro. Gallovits a fost invinsa in primul tur de americanca Vania King, scor 6-2, 5-7, 7-5.   CEAHLAUL. Clubu
TENIS. Edina Gallovits a ratat calificarea in turul doi al turneului WTA de la Tokyo, dotat cu premii in valoare de 122.700 de euro. Gallovits a fost invinsa in primul tur de americanca Vania King, scor 6-2, 5-7, 7-5.   CEAHLAUL. Clubul nemtean a semnat un contract cu fundasul central Bruno Joao Fernandes, jucatorul originar din Guineea Bissau. Fernandes l-a convins pe antrenorul Ceahlaului, Viorel Hizo, insa oficialii nemteni nu s-au inteles initial asupra contractului cu jucatorul, si acesta a fost in probe si la UTA. Reintors la Piatra-Neamt, impresarul jucatorului, Traian Gherghisan, a parafat contractul fotbalistului cu Ceahlaul.   GLORIA BUZAU. Mana­gerul general Viorel Ion (foto dreapta) este decis sa para­seasca gruparea buzoiana dupa ce a primit o oferta de a-l inlocui pe Adrian Falub la conducerea tehnica a Universitatii Cluj. De asemenea, tehnicianul, care a obtinut de curand licenta Pro, a anuntat ca va explica in zilele urmatoare situatia lui la Gloria Buzau. Dupa noua etape, "U" Cluj ocupa ultimul loc in Liga 1, fara nici o victorie si cu doar  3 puncte acumulate.   ITALIA. Capitanul lui AS Roma, Francesco Totti, a declarat intr-un interviu acordat revistei Don Balon ca fostul sau coechi­pier, Cristian Chivu, este cel mai bun fundas central din lume. "In acest sezon nu trebuie sa se astep­te prea mult de la noi in lupta pentru titlu. L-am pierdut pe Chivu, care pentru mine este cel mai bun fundas central din lume, chiar daca nici Juan, Giuly si Cicinho nu sunt rai", a spus Totti.   LIGA a II-a. FC Brasov a invins cu 5-3, in deplasare, pe FCM Bacau, in ultima partida din etapa a 7-a. Pentru gazde au marcat Vraciu (a€™42), Ghius (a€™59) si M. Botezatu (a€™86), golurile echipei antrenate de Razvan Lucescu fiind inscrise de M. Cristescu (a€™6), Hadnagy (a€™15, a€™66, a€™69) si Senin (a€™81-pen). FC Brasov este lider in Seria I dupa sapte etape, cu 19 puncte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.