FRF a dat diplome PRO altor 18 tehnicieni.

„Cu licenta PRO poti sa retrogradezi, sa fii somer... Conteaza ce faci dupa ce primesti atestatul", a declarat Mircea Radulescu la ceremonia de inminare a diplomelor pentru antrenorii care au primit ieri diploma. Dintre cei 28 de cursanti, 18 antrenori au absolvit cursurile PRO: Eduard Badescu, Marin Barbu, Miodrag Belodedici, Lucian Burchel, Mihai Ciobanu, George Ciorceri, Constantin Gilca, Adrian Falub, Leo Grozavu, Ion Viorel, Lucian Marinof, Iulian Mihaescu, Viorel Moldovan, Eugen Neagoe, Marian Pana, Basarab Panduru, Marian Rada, Cristian Sava.

Proaspat detinator al licentei PRO, fostul international Constantin Gilca a declarat ca nu doreste sa profeseze in Romania: „Acum mai ramine sa antrenez. Greul de abia acum vine. Imi doresc sa antrenez in Spania, nu in Romania. Incep mai de jos, pentru a avea timp sa ma formez ca antrenor". Dupa peripetiile lui Hagi in Ghencea, directorul sportiv al Unirii Urziceni, Viorel Moldovan, a declarat ca nu se gindeste deocamdata sa-si foloseasca diploma obtinuta. „Deocamdata imi place ceea ce fac. Daca ar fi sa antrenez, mi-as dori o conducere puternica in spate, un lot bun, o echipa puternica. Nu m-as angaja doar de dragul de a antrena", a spus fostul international.

Mai pragmatic, Florin Halagian s-a dat ca exemplu, sfatuindu-i pe novici sa nu-si dea niciodata demisia pentru a incasa toti banii de la patroni.