Norocul si reusita dumneavoastra tind sa rezulte astazi din jovialitate, din buna dispozitie, din serviabilitate si din atractia pentru diverse legaturi in societate. Stiti sa remodelati multimea, sa o canalizati pe directia dorita conform unor scopuri elevate. Aveti numerosi prieteni care raspund la apelurile dumneavoastra, un atu important al zilei fiind reprezentat de sansa in colaborari si din profit in urma unei rivalitati. Orice disputa mai aprinsa sau conflict poate genera o crestere spirituala semnificativa. Apreciati modul de viata indreptat spre exterior care va permite frecventarea multor persoane.

Pot exista frecvente tulburari in dragoste, tendinte catre extreme. Puteti fi inselati sau nu puteti primi bunurile ce vi se cuvin in urma unei mosteniri. Aveti intuitie si vise care se realizeaza, reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare. Toleranta, calmul si optimismul sunt elemente de care ar trebui sa va folositi din plin pentru a asigura armonia zilei. Ar fi recomandabil sa abordati o atitudine de nepasare si de nonsalanta, pentru a da impresia ca sansa este totul si ca nu trebuie sa va agitati foarte mult pentru a o sust ine. Sentimentul religios va fi prezent astazi, dar veti pune accent pe ceremonial.


Berbec
Sunt posibile doua drumuri distincte astazi, unul ar fi legat de telul profesional stabilit si celalalt de viata personala, unde va simtiti oarecum in captivitate. In clipa in care v-ati stabilit acest tel refuzati sa va lasati coplesiti de nenoroc, si mergeti decis catre el. Dar pe de alta parte se dezvolta solitudinea, lipsa de respect pentru cei care incearca sa se bage abuziv in viata dumneavoastra. Deci sunteti intre o abordare a vietii de tip monahal, in care va consacrati salvarii sufletului si o viata in care constientizati necesitatea socialului si o infruntati.

Taur
Aveti o conduita neobisnuita si dificil de inteles, deoarece starile dumneavoastra sunt conflictuale. Agitatia dorintelor conduce la intrepatrunderea intre sexualitate si viata amicala. Aveti un comportament contradictoriu in ceea ce priveste proiectele, sperantele, aspiratiile secrete. Evenimentele parca va incorseteaza si va fac sa deveniti dependent, si temporar, sunteti siliti sa actionati pentru a stabili fagasul dorit. Invatati sa va deschideti inima, deoarece asa vor creste sansele de popularitate!

Gemeni
Treceti la cheltuieli nebunesti, la investitii extreme. Disponibilitatile financiare sunt destul de bune, si chiar in cadrul unei crize sperantele sunt mari. Sunteti nerabdatori sa va imbogatiti si chiar incercati diverse metode in acest sens. Vi se recunosc meritele, insa va doriti ceva mai mult, va doriti sa fiti tratati regeste. Personalitatea este exprimata cu multa dezinvoltura, dar aveti tendinta sa va amestecati in viata celorlalti, posedand simtul argumentului.

Rac
Uitati sa luati in considerare consecintele propriilor actiuni, si deseori apar dezacorduri cu colegii sau subalternii datorita acestor lucruri. Creativitatea dumneavoastra este foarte potrivita sa serveasca o cauza, dar nu veti renunta la libertatea de a dezvolta relatii paralele, de parca ati trai simultan doua vieti, pe care nu le incurcati. Puteti fi perfect sinceri in iubirile dumneavoastra paralele, sau daca relatia este cu una si aceeasi persoana doriti sa va ofere mereu alta perspectiva a personalitatii ei.

Leu