"Un fost angajat de-al meu, in care aveam mare incredere, dupa ce a plecat de langa mine mi-a spus ca Gabi Popescu este interesat sa cumpere Universitatea si sa-i spun suma pe care o vreau. Din start i-am spus ca Universitatea, cum probabil si el tre
"Un fost angajat de-al meu, in care aveam mare incredere, dupa ce a plecat de langa mine mi-a spus ca Gabi Popescu este interesat sa cumpere Universitatea si sa-i spun suma pe care o vreau. Din start i-am spus ca Universitatea, cum probabil si el trebuia sa stie, nu este de vanzare nici pentru un miliard de euro! In aceasta perioada, multi s-au interesat, sperand sa ma convinga sa dau echipa. Nu va pleca la nici o alta persoana si ea va ramane in familia mea, indiferent de greutatile prin care vom trece", a afirmat Mititelu.
Conform unor surse apropiate gruparii oltene, angajatul despre care vorbeste Mititelu ar fi Ovidiu Stanga, iar suma propusa de Gabi Popescu ar fi de circa 10 milioane de euro.
Altfel, Mititelu a declarat ca cehul Ivan Hasek a refuzat sa preia conducerea tehnica a echipei craiovene, insa antrenor la formatia din Liga I va fi un strain.
"Speram ca saptamana viitoare sa rezolvam banca tehnica. Va anunt ca planul unu pe care-l aveam, Ivan Hasek, un antrenor ceh care a participat in Liga Campionilor cu Sparta Praga, nu se va realiza. El a refuzat, urmand sa preia alta echipa. Vom trece la planul B. Va fi un antrenor strain", a spus Mititelu, care crede ca daca Universitatea nu s-ar fi impus in meciul cu Dacia Mioveni ar fi fost "aproape dezastru". "Am fost in vestiar imediat dupa meci, iar jucatorii nici nu mai stiau sa se bucure. Uitasera! Cred ca multi asteptau sa pierdem din nou, sa se bucure, iar si aici fac referire atat la cei din conducerea orasului cat si la o parte a suporterilor. Sper ca de acum sa nu mai pierdem multe etape la rand", a precizat Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.