Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca fostul jucator Gabi Popescu este interesat sa cumpere gruparea olteana, insa a precizat ca nu este de acord sa vanda echipa. „Un fost angajat de-al meu, in care aveam mare increder
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca fostul jucator Gabi Popescu este interesat sa cumpere gruparea olteana, insa a precizat ca nu este de acord sa vanda echipa. „Un fost angajat de-al meu, in care aveam mare incredere, dupa ce a plecat de langa mine, mi-a spus ca Gabi Popescu este interesat sa cumpere Universitatea si sa-i spun suma pe care o vreau. Din start i-am spus ca Universitatea nu este de vanzare nici pentru un miliard de euro. In aceasta perioada, multi s-au interesat, sperand sa ma convinga sa dau echipa. Nu va pleca la nici o alta persoana si ea va ramane in familia mea, indiferent de greutatile prin care vom trece”, a afirmat Mititelu la un post de radio local.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.