In ciuda deja obisnuitelor plecari din tara a diversilor membri ai familiei Omar, justitia romana s-a confruntat ieri cu o situatie inedita.

Magistratii Tribunalului Bucuresti, care aveau pe rol o cerere de ridicare a interdictiei de a pa
In ciuda deja obisnuitelor plecari din tara a diversilor membri ai familiei Omar, justitia romana s-a confruntat ieri cu o situatie inedita.

Magistratii Tribunalului Bucuresti, care aveau pe rol o cerere de ridicare a interdictiei de a parasi tara pe numele fratelui lui Omar Hayssam, Muchles, au fost nevoiti sa amane procesul, cand au constatat ca actiunea fusese depusa la instanta fara acordul persoanei in cauza.

Sotia lui Muchles Omar, Carmen, s-a prezentat ieri in fata judecatorilor, in calitate de avocat, si a sustinut ca nici Muchles Omar, nici ea si nici un alt aparator al familiei nu au facut vreodata aceasta cerere. "Era o actiune batuta la calculator, aparent semnata de sotul meu, dar nu este semnatura lui. Nu am mandatat pe nimeni sa faca aceasta cerere in instanta. Muchles Omar nu si-o insuseste si va face si o plangere penala impotriva persoanei care a semnat aceasta cerere in locul sau", ne-a declarat ieri Carmen Omar.

Pentru a putea inchide cazul, magistratii asteapta saptamana viitoare ca Muchles Omar sa se prezinte personal la instanta si sa declare ca nu intelege sa dea curs acestui proces. El este invinuit in dosarul fugii fratelui sau din tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.