Cameramanii Eurosport intrati in cantonamentul "tunarilor", pentru a filma un episod din serialul Crossbar Challenge, au gasit o atmosfera foarte destinsa. William Gallas, fostul fundas al lui Chelsea, este in permanenta pus pe glume, s


Cameramanii Eurosport intrati in cantonamentul "tunarilor", pentru a filma un episod din serialul Crossbar Challenge, au gasit o atmosfera foarte destinsa. William Gallas, fostul fundas al lui Chelsea, este in permanenta pus pe glume, se leaga de coafura lui Bakary Sagna si trimite mingea in bara doar cu mina, de la citiva centimentri, iar antrenorul Arsene Wenger crede ca "pustiul" Theo Walcott va fi cel care va nimeri transversala sutind de la mijlocul terenului. Intre executii mai mult sau mai putin reusite se remarca cea a fundasului central Kolo Toure, care din aceeasi lovitura trimite mingea in ambele bari laterale, dar mai ales a portarului titular de astazi, Manuel Almunia.

Imagini din emisiune:


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.