Ministrii din cadrul guvernului francez au fost pusi intr-o postura jenanta de proprii copii, ale caror intrari pe popularul site Facebook au fost depistate si facute publice, relateaza Telegraph.co.uk.

Fiul premierului François Fillon, Antoine, in varsta de 22 de ani, este membru al mai multor grupuri de chat bizare, printre care si cel denumit 'Si eu sunt mandru de rahatul meu', care are 93 de membri si in care sunt discutate 'cele 16 tipuri diferite de excremente'.

Antoine Fillon mai este membru al cercului 'Prietenie fara picioare', care are 650 de membri, adepti ai orgiilor cu alcool.

Revista financiara Capital a publicat in ultima sa editie o fotografie in care fiul premierului francez apare strangand in brate doua tinere, aratand destul de cherchelit.


Nicolas Barnier (22 de ani), fiul ministrului mediului Michel Barnier, figureaza si el pe lista membrilor Facebook. El a postat o fotografie in care apare imbracat cu un sort pe care este imprimat un desen erotic. Intr-o alta, este prezentat tinand o pusca de vanatoare, cu mesajul: 'Sunt stangaci si tintesc foarte bine'.
ROMPRES