Mii de sud-africani s-au inghesuit la pri­mul festival erotic organizat in tara lor. Eve­nimentul (organizat in Johannesburg) mar­chea­za un moment de cotitura in politica sta­tului, cunoscut pen
Mii de sud-africani s-au inghesuit la pri­mul festival erotic organizat in tara lor. Eve­nimentul (organizat in Johannesburg) mar­chea­za un moment de cotitura in politica sta­tului, cunoscut pentru religiozitatea im­pinsa la extrem si pentru puritanismul excesiv. Pe langa jucarii sexuale, dvd por­no­gra­fi­ce etc., la festival au existat si standuri de informare me­dicala, necesare intr-o tara unde mai mult de 1.000 de persoane mor in fiecare zi din cauza SIDA. (R.I.A., P.F.) Cu Anubis pe Tamisa O statuie inalta de 7 m, care-l reprezinta pe Anubis, Zeul cu cap de sacal al Mortii, din mitologia egipteana, este transportata de o nava, pe Tamisa, prin centrul Londrei. Statuia va fi expusa in cadrul unei expozitii intitulate "Tutankhamon si Epoca de Aur a Faraonilor", care-si va deschide portile in luna noiembrie in capitala britanica. Final asteptat : Britney Spears ramane fara copii Cantareata americana a pierdut custodia celor doi copii, un judecator din Los Angeles hotarand ca minorii vor ramane in grija lui Kevin Federline, fostul sot al solistei, pana la o decizie definitiva. De la divortul pronuntat in iulie, Britney a fost implicata in numeroase scandaluri, fiind acuzata de consum de droguri si conducere sub influenta alcoolului. Prabusirea divei a fost completata de prestatia lamentabila din cadrul show-ului MTV Video Music Awards.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.