Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, si Elena Udrea, fostul consilier prezidential, au incins o hora in parcul Herastrau, pe muzica lautareasca a Corneliei Catanga si a sotului sau, Aurel Padureanu, cu ocazia „Zilei internationale a
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, si Elena Udrea, fostul consilier prezidential, au incins o hora in parcul Herastrau, pe muzica lautareasca a Corneliei Catanga si a sotului sau, Aurel Padureanu, cu ocazia „Zilei internationale a persoanelor de vårsta a treia“.

Tineri si batrani s-au strans duminica in jurul pranzului, in parcul Herastrau pentru a celebra persoanele de varsta a treia. Invitati de onoare au fost Cornelia Catanga si sotul sau, Aurel Padureanu, care au delectat audienta cu muzica lautareasca si de petrecere. Oameni de rand, dar si fetele presedintelui au cantat si au dansat cu cei doi artisti, care s-au declarat surprinsi de felul in care au comunicat cu cele doua femei. Elenele, atat Udrea, cat si Basescu, au venit simplu imbracate si s-au purtat foarte normal cu cei prezenti in parc, semn ca ambele cunosc importanta pe care o are imaginea in politica. „Era foarte simpla. Chiar mi-a facut placere sa vorbesc cu ea“, a spus Aurel Padureanu despre fata lui Basescu. „A cantat odata cu noi unele piese, a aplaudat si la sfarsit ne-a felicitat pentru muzica noastra. A spus ca-i place foarte mul t“, a continuat artistul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.