Cu ani in urma, se difuza la televizor un serial numit „Planeta gigantilor“. Niste uriasi invadasera Terra pentru a o stapani. Dupa derularea genericului, o masina scria sacadat: Tinta lor - Pamantul. Scopul lor: Sa-l cucereasca. Daca am
Cu ani in urma, se difuza la televizor un serial numit „Planeta gigantilor“. Niste uriasi invadasera Terra pentru a o stapani. Dupa derularea genericului, o masina scria sacadat: Tinta lor - Pamantul. Scopul lor: Sa-l cucereasca. Daca am schimba gigantii din film cu procurorii DNA, pelicula ar avea urmatoarea introducere: Tinta lor - Hotii. Tinta lor: Sa-i starpeasca. Lupta corect DNA impotriva coruptilor sau, dupa cum a declarat ministrul justitiei, institutia respectiva este un instrument politic impotriva liberalilor? Daniel Morar este seful anticoruptilor, insa Chiuariu a vrut sa scape nu de el, ci de adjunctul sau, Doru Tulus. Pentru asta a fost nevoie de un control riguros. Sapte inspectori au verificat mii de pagini. Ce a rezultat e tulburator. Tergiversari in derularea anchetelor, incalcari grave ale articolelor de lege, incompetenta si abuzuri. Sute de pagini din raport cuprind exemple de cum s-a gresit in anchete. Intr-o emisiune televizata, Traian Basescu s-a declarat optimist in privinta raportului asupra DNA. Sa nu-l fi informat nimeni pe presedinte despre dezastrul din dosare?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.