Directorul ziarului Gardianul, Alecu Racoviceanu, a declarat ieri seara, in emsiunea "La scena deschisa", realizata de Radu Cosarca pe Kanal D, ca este santajat de doi ani de catre DNA.

" In ultima perioada, in care am publicat materiale despre DNA, am fost santajat in mod vizibil. Am fost contactat, amenintat, in toate felurile", a dezvaluit sursa citata, cu precizarea ca este vorba despre "procurori de la Sectia 1, nu cea condusa de Tulus", iar obiectul invocatului santaj ar fi un dosar al sau care de doi ani nu primeste nici o solutie.


"Stau sa ma gandesc daca nu cumva in raportul DNA este amintit si dosarul meu. Pentru ca este vorba despre o tergiversare de doi ani, in care, practic, niciodata nu am fost citat, niciodata n-a venit cineva la mine sa ma intrebe bai, ai facut vreo infractiune, mai ai de gand sa faci una... Deci e o situatie absolut hilara ce se intampla la acest DNA", a incheiat Racoviceanu..  Contactati de Jurnalul National, reprezentantii DNA au anuntat ca nu comenteaza sustinerile lui racoviceanu