Chiar daca a ramas la Juventus si dupa scandalul ce l-a avut in centru pe fostul "boss" al torinezilor, Luciano Moggi, atacantul in varsta de 32 de ani Alessandro Del Pierro s-ar putea desparti de gruparea lombarda, negocierile pentru prelungirea con
Chiar daca a ramas la Juventus si dupa scandalul ce l-a avut in centru pe fostul "boss" al torinezilor, Luciano Moggi, atacantul in varsta de 32 de ani Alessandro Del Pierro s-ar putea desparti de gruparea lombarda, negocierile pentru prelungirea contractului sau intrand in impas. Unul dintre jucatorii emblematici ai clubului, Del Piero a imbracat pentru prima data tricoul "bianconerro" in 1993, an in care a sosit la Juventus Torino dupa un transfer de la "Calcio Padova 1910".
La bine (de 4 ori "Lo Scudetto" si trofeul Champions League in 1996) sau la rau (retrogradarea in Serie B anul trecut), Del Piero si-a onorat cartea de vizita, contribuind decisiv la revenirea in elita fotbalului din peninsula in actualul sezon competitional. Pare-se ca relatia reciproc avantajoasa dintre Alessandro si Juve nu va mai continua, si asta pentru ca reprezentantii celor doua parti nu reusesc sa ajunga la un acord, in privinta duratei ori valorii viitorului contract al campionului mondial din 2006. "Exista riscul sa il pierdem, dar facem tot ce putem sa ajungem totusi la o intelegere. Detaliile trebuie sa ramana in interiorul clubului. Este o situatie care nu convine nimanui", a declarat directorul sportiv al "Batranei Doamne" (in varianta lora€¦), Alessio Secco.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.