Pe ordinea de zi a sedintei figureaza numai doua proiecte de hotarare, primul continand planul urbanistic zonal aferent unei parti din terenul Parcului Bordei -, document care i-ar permite omului de afaceri Costica Constanda sa ridice cladiri de biro
Pe ordinea de zi a sedintei figureaza numai doua proiecte de hotarare, primul continand planul urbanistic zonal aferent unei parti din terenul Parcului Bordei -, document care i-ar permite omului de afaceri Costica Constanda sa ridice cladiri de birouri si blocuri de locuinte pe suprafata respectiva. Prin alt proiect de hotarare, Videanu le cere consilierilor municipali sa-l imputerniceasca pentru a negocia cu Constanda si a semna o conventie pentru un nou schimb de terenuri. Proprietarul suprafetei de 3,3 hectare de teren de pe malul Lacului Floreasca s-a intalnit, saptamana trecuta, cu primarul general si cu liderii de grup ai consilierilor municipali, carora le-a spus ca renunta la despagubirile de 17 milioane de euro, daca CGMB ii va aproba hotararile amintite mai sus.
Liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca toti consilierii PSD au fost convocati de primarul general Videanu la sedinta CGMB, desi acestia au demisionat de o saptamana. El sustine ca edilul-sef va profita de absenta lor pentru a "trece" hotararile. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.