Presedintele Statelor Unite, George W. Bush, a criticat virulent industria cinematografica americana, celebra pentru faptul ca sustine, in marea sa majoritate, adversarii sai democrati, informeaza AFP.

Atacul a fost suprinzator, pentru ca
Presedintele Statelor Unite, George W. Bush, a criticat virulent industria cinematografica americana, celebra pentru faptul ca sustine, in marea sa majoritate, adversarii sai democrati, informeaza AFP.

Atacul a fost suprinzator, pentru ca a avut loc in circumstante care pareau nepotrivite: in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre seful de stat major al armatei, amiralul Michael Mullen.

Amiralul nu descinde dintr-o familie de soldati cu traditie, asa cum este cazul majoritatii oficialilor militari americani.

"Unii dintre voi stiu, poate, ca parintii sai faceau parte dintre membrii foarte respectati ai comunitatii hollywoodiene si ca acestia au lucrat pentru mari artisti ai epocii lor", a spus Bush.

"Unii sunt surprinsi cand afla ca amiralul se trage dintr-o familie a showbiz-ului. Pentru ca el este modest, ferm si plin de bun simt, calitati pe care nu le prea gasesti printre valorile hollywoodiene", a adaugat presedintele american.

Tatal amiralului Mullen a devenit, dupa cel de-al doilea razboi mondial si dupa o cariera mai putin stralucita de actor, purtator de cuvant pentru mari staruri de la Hollywood. El a devenit un nume cu greutate in domeniu, iar sotia sa i-a calcat pe urme.
Casa familiei lui Mullen a servit chiar ca decor pentru o scena din filmul "Pulp Fiction", in regia lui Quentin Tarantino, potrivit publicatiei Los Angeles Times.

De cealalta parte, Bush nu are prea multe legaturi cu lumea divertismentului, mai ales ca marile nume ale Hollywood-ului isi afiseaza ostentativ preferinta pentru adversarii sai democrati, in special cand este vorba de colectarea de fonduri pentru candidatii la alegerile prezidentiale din 2008.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.