GECAD a deschis un birou in Mountain View (California) destinat diviziei Avangate, distribuitor online de software. In acest moment, Avangate are reprezentante in trei locatii: Amsterdam, Bucuresti si Mountain View, acoperind pietele vest-europeana,
GECAD a deschis un birou in Mountain View (California) destinat diviziei Avangate, distribuitor online de software. In acest moment, Avangate are reprezentante in trei locatii: Amsterdam, Bucuresti si Mountain View, acoperind pietele vest-europeana, est-europeana si cea americana. Gus Lignos conduce echipa, el fiind noul vicepresedinte vanzari SUA. Biroul Avangate din SUA va insemna atat largirea portofoliului de clienti, aici aflandu-se majoritatea producatorilor importanti de software, dar si cresterea volumului de vanzari pentru clientii actuali. Bucurestiul ramane centrul de dezvoltare si de decizie pentru intreaga activitate Avangate, iar de aici se vor asigura in continuare si suportul pentru cumparatori, asistenta tehnica, operatiunile contabile, financiare si juridice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.