Gabi Popescu vrea sa cumpere Universitatea Craiova, Mititelu spune ca nu accepta nici un miliard de euro.Falita in campionat, Universitatea Craiova este premianta la capitolul „zvonuri ilare". Ultimul a fost lansat de patronul Adrian Mititelu imediat dupa victoria de duminica, 1-0 cu Dacia Mioveni. „Un fost angajat m-a intrebat pentru ce suma as vinde echipa, deoarece ar vrea sa o cumpere Gabi Popescu. Mi s-au oferit 10 milioane, dar nu o dau nici pentru un miliard." Mititelu i-a asigurat pe olteni ca are suficienti bani pentru a tine clubul in prima liga, obiectiv de care insa multa lume se indoieste. Gabi Popescu a negat interesul pentru fosta sa echipa, dar se pare ca un alt Popescu tatoneaza terenul. E vorba de Gica, lansat puternic in afaceri imobiliare care ii aduc profituri considerabile. „Baciul" ar fi interesat sa investeasca la Universitatea, dar asteapta momentul prielnic pentru a face acest pas. In privinta antrenorului, Emil Sandoi a refuzat din cauza angajamentului la nationala, Ivan Hasek a ales TSKA Moscova, negocieri mai purtindu-se cu Sorin Cirtu.

Asteptat cu mare interes, meciul CFR Cluj - Dinamo a produs un spectacol bunicel, un egal just si inevitabilele discutii despre arbitraj. Campioana a deschis scorul rapid, desi clujenii au dominat partida. S-a facut 1-1 destul de tirziu si asa a ramas scorul pina la final, desi ambele echipe puteau marca golul cistigator. Clujenii l-au desfiintat pe Tudor, dinamovistii l-au acuzat si ei, dar fara prea multa convingere. Pina la urma, ambii antrenori au recunoscut ca rezultatul este corect, dar ca avantajeaza Steaua. Clujenii continua sa coabiteze cu vechile lor probleme in fata echipelor bucurestene, iar Dinamo ramine neinvinsa in deplasare in acest sezon.

Meciuri palpitante si in Moldova, duminica: Otelul si Poli Iasi au cistigat in ultimele minute partide foarte importante. De compatimit Universitatea Cluj, probabil cea mai ghinionista echipa a Ligii I. Desi cu un joc bun la Galati, echipa lui Falub a pierdut, totusi, in al patrulea minut de prelungiri. Probleme pentru Ionut Popa, care a inceput sa fie contestat de suporteri, dupa ce avusese citeva contre si cu sefii clubului din Iasi.

Probleme mari si in vest. Antrenorul lui UTA, Marius Lacatus, si-a prezentat demisia din functie, actionarul Sandu Ion fiind de acord, in timp ce celalalt finantator, Nicolae Bara, incearca sa-l determine pe tehnician sa revina asupra deciziei. „Da, este adevarat ca Marius Lacatus mi-a spus ca renunta si ca nu mai vrea sa antreneze UTA. Din pacate, eu nu mai am solutii, iar ce spune Sandu Ion nu mai cred. El sa treaca la fapte, nu la vorbe. Acum, ma rog de Lacatus sa mai ramina la echipa macar o saptamina, poate doua, sa ne ajute in aceste momente delicate, pentru ca nu avem alta varianta", a declarat luni, pentru NewsIn, Nicolae Bara. La rindul sau, Sandu Ion a afirmat ca este de acord cu decizia lui Lacatus, asteptind ca si Bara sa paraseasca gruparea aradeana: „Sa plece si Bara, si Lacatus. Pe Bara il despagubesc pentru investitiile facute, iar Lacatus sa-si ia jucatorii batrini pe care i-a adus si de care nu avem nevoie". In replica, Bara a declarat ca meciul cu Ceahlaul ar putea sa nu se dispute din cauza datoriilor de peste 400.000 de euro pe care clubul le are catre alte grupari pentru transferurile din aceasta vara.