Cateva sute de angajati de la Combinatul Arcelor Mittal Hunedoara au declansat un protest spontan, luni dimineata, la iesirea din schimbul de noapte. Muncitorii au refuzat sa se mai urce in autobuzele puse la dispozitie de un operator privat cu care
Cateva sute de angajati de la Combinatul Arcelor Mittal Hunedoara au declansat un protest spontan, luni dimineata, la iesirea din schimbul de noapte. Muncitorii au refuzat sa se mai urce in autobuzele puse la dispozitie de un operator privat cu care combinatul are incheiat un contract, deoarece cred ca le este pusa viata in pericol. Cei peste 300 de salariati nu au mai vrut sa urce in autobuzele cu burduf, care au peste 25 de ani vechime, si au cerut prezenta reprezentantilor Registrului Auto Roman pentru efectuarea unui control. „La sfarsitul saptamanii trecute, pardoseala unui astfel de autobuz s-a rupt si o femeie a cazut cu piciorul prin gaura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.