Cantareata Anamaria Ferentz a fost protagonista unei discutii aprinse care a avut loc duminica dupa-amiaza, in emisiunea Mihaelei Radulescu de la Antena 1. Cearta s-a iscat in momentul interventiei stilistei Dana Budeanu in direct, care, dintre toat
Cantareata Anamaria Ferentz a fost protagonista unei discutii aprinse care a avut loc duminica dupa-amiaza, in emisiunea Mihaelei Radulescu de la Antena 1. Cearta s-a iscat in momentul interventiei stilistei Dana Budeanu in direct, care, dintre toate invitatele, a considerat-o pe Cristina Spatar cea mai bine imbracata. Referitor la celelalte vedete din platou, printre care se aflau si Delia, Oana Roman si Anca Sigartau, stilista s-a abtinut de la comentarii, pe motiv ca nu vrea sa fie rautacioasa. Anamaria Ferentz s-a simtit lezata si i-a raspuns Danei ca atare: “Eu creez! Sunt scriitoare de carti pentru copii, creez muzica, creez texte, imi compun singura muzica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.