Startul pentru inscrierea la unul dintre cei 17 administratori de fonduri private de pensii obligatorii s-a dat pe 17 septembrie, iar tinerii sub 35 de ani sunt obligati sa adere la un astfel de fond pana la 17 ianuarie 2008. Potrivit unui sondaj pu
Startul pentru inscrierea la unul dintre cei 17 administratori de fonduri private de pensii obligatorii s-a dat pe 17 septembrie, iar tinerii sub 35 de ani sunt obligati sa adere la un astfel de fond pana la 17 ianuarie 2008. Potrivit unui sondaj publicat pe www.pensieprivata.ro, circa 45% din subiecti au raspuns ca au aderat, inca din septembrie, la un fond privat de pensii obligatorii. La intrebarea "Cand intentionati sa alegeti fondul de pensii obligatorii/ sa semnati adeziunea la un fond?", subiectii au avut urmatoarele raspunsuri: - deja am ales fondul de pensii/am semnat adeziunea: 28%; - in septembrie: 17%; - in octombrie: 22%; - in noiembrie: 10%; - in decembrie: 11%; - nu am de gand sa aleg un fond de pensii obligatorii: 6%; - in ianuarie 2008: 6%.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.