ADVERSAR Delegatia lui Arsenal a sosit aseara la Bucuresti, avionul care i-a adus pe "tunari" aterizand in jurul orei 19:00 pe Aeroportul Baneasa. Cum englezii au renuntat la antrenamentul de acomodare cu arena din Ghencea, jucatorii si oficiali
ADVERSAR Delegatia lui Arsenal a sosit aseara la Bucuresti, avionul care i-a adus pe "tunari" aterizand in jurul orei 19:00 pe Aeroportul Baneasa. Cum englezii au renuntat la antrenamentul de acomodare cu arena din Ghencea, jucatorii si oficialii au plecat direct spre Hotelul Novotel, unde managerul Arsene Wenger a sustinut si conferinta de presa. In afara de indisponibilitatile mai vechi ale lui Rosicky, Eduardo si Gallas, Arsenal nu poate conta in aceasta seara nici pe Hleb, accidentat sambata in meciul cu West Ham.  Inaintea plecarii spre Bucuresti, Wenger a declarat ca Arsenal poate cuceri Liga Campionilor. "Aceasta competitie este supraevaluata. Cred ca e mai greu sa cuceresti Premier League decat Liga Campionilor, deoarece nu trebuie sa castigi atat de multe meciuri ca sa devii cea mai buna echipa din Europa. Totusi, imi doresc ca Arsenal sa castige Liga Campionilor. Tanara mea echipa are sanse reale sa ia trofeul, jucatorii sunt din ce in ce mai maturi tactic", a spus tehnicianul francez. Tot ieri au inceput sa soseasca la Bucuresti si primii suporteri britanici din cei 1.400 asteptati la meci. "Nu avem cum sa ne impiedicam de Steaua", a declarat optimista majoritatea fanilor lui Arsenal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.