Situatie exploziva si ieri la UTA. Prins la mijloc in razboiul pe care il duc cei doi actionari ai clubului, Nicolae Bara si Sandu Ion, antrenorul Marius Lacatus l-a anuntat pe primul ca demisioneaza.

"Am incercat sa-l conving sa mai ramana, insa nu cred ca-l vom mai avea pe banca nici macar la meciul cu Ceahlaul, de la sfarsitul saptamanii", a spus Bara.

 "Sa plece si Bara, si Lacatus! Pe Bara il despagubesc pentru investitiile facute, iar Lacatus sa-si ia jucatorii batrani pe care i-a adus si de care nu avem nevoie", a ramas ferm pe pozitie Sandu Ion.

Ca raspuns la ultima declaratie a celui cu care detine in coproprietate clubul aradean, Bara a sistat finantarea echipei. "Chiar daca in aceasta saptamana avem de platit 400.000 de euro altor cluburi, sub forma unor rate rezultate din transferurile pe care le-am efectuat in vara acestui an, am luat decizia de a opri definitiv finantarea echipei, pentru ca m-am saturat ca eu sa platesc, iar Sandu Ion sa faca pe grozavul", a afirmat Bara. "Problema este ca CFR Cluj ne-a reclamat la federatie, iar UTA, daca nu-si va plati datoriile, risca sa nu mai fie programata pentru urmatoarele partide. Regret ca nu am plecat de la echipa in decembrie anul trecut", a spus Bara.