Final de poveste pentru Romania la Cupa Mondiala de rugby din 2007. Meciul cu Noua Zeelanda a fost ultimul pentru selectionata noastra, care s-a intors aseara in tara, dar fara jucatorii care evolueaza in campionatul din Hexagon. Pana la urma, &bdqu
Final de poveste pentru Romania la Cupa Mondiala de rugby din 2007. Meciul cu Noua Zeelanda a fost ultimul pentru selectionata noastra, care s-a intors aseara in tara, dar fara jucatorii care evolueaza in campionatul din Hexagon. Pana la urma, „stejarii“ au ramas doar cu onoarea de a juca un meci impotriva celei mai iubite si, probabil, celei mai bune nationale a lumii. Desi au reusit un eseu, rugbystii nostri nu si-au putut atinge obiectivul, acela de a pierde la mai putin de 70 de puncte.

Raman in urma acestui meci doar un eseu primit in secunda 37, care este pe locul 3 in istoria celor mai rapide incercari. Din pacate, a doua performanta mondiala este legata tot de numele echipei Romaniei. La editia din 2003 a Cupei Mondiale, australianul Elton Flatley a marcat impotriva formatiei noastre dupa doar 18 secunde. Mai ramane regretul ca s-ar fi putut face mai mult.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.