Fundasul echipei Arsenal Londra, Justin Hoyte, a declarat, inaintea meciului cu Steaua de marti, din etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, ca "tunarii" abia acum isi incalzesc motoarele, fiind capabili chiar sa castige competitia, informeaza c
Fundasul echipei Arsenal Londra, Justin Hoyte, a declarat, inaintea meciului cu Steaua de marti, din etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, ca "tunarii" abia acum isi incalzesc motoarele, fiind capabili chiar sa castige competitia, informeaza cotidianul The Sun.

"Tinerii «tunari» abia pornesc motoarele. Nu vad de ce n-am castiga Liga Campionilor in acest an, depinde cat de concentrati vom fi in continuare. Jucam bine si avem un spirit extraordinar. Putem merge pana la capat, putem castiga oriunde, acasa sau in deplasare. Ne cunoastem plusurile si slabiciunile, dar lucrul infricosator este ca vom deveni mai buni, si mai buni. Toti ne-am maturizat, am capatat experienta. Suntem tineri, dar toti avem in picioare multe meciuri de campionat si de Liga Campionilor. Am jucat fantastic in ultimul timp si meritam sa fim acolo unde suntem. Trebuie insa sa ramanem lucizi, suntem disperati sa nu aruncam aiurea niciun punct", a spus Hoyte.

Ziarul The Guardian scrie ca Arsenal "asteapta trei puncte normale de la Bucuresti, unde Steaua spera la prima victorie pe teren propriu in Liga Campionilor dupa zece ani".Mediafax 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.