Compania de servicii imobiliare Regatta estimeaza pentru urmatorii ani o crestere semnificativa a performantelor financiare. "Avand in vedere gradul din ce in ce mai ridicat de concentrare al pietei si pozitia dominanta a Regatta, lider-ul marcilor i
Compania de servicii imobiliare Regatta estimeaza pentru urmatorii ani o crestere semnificativa a performantelor financiare. "Avand in vedere gradul din ce in ce mai ridicat de concentrare al pietei si pozitia dominanta a Regatta, lider-ul marcilor imobiliare, estimam ca cifra de afaceri a grupului de firme Regatta va creste de opt pana la zece ori in urmatorii trei ani, prevazand pana la sfarsitul anului 2012 sa se atinga pragul de 50 milioane euro", a subliniat Alexandru Nitescu, directorul departamentului Proiecte & Investitii Regatta.
Estimarile financiare pe termen scurt ale companiei se bazeaza pe un studiu efectuat asupra companiilor imobiliare active pe piata locala, analiza ce a relevat, conform comunicatului oficial, "pozitia dominanta a Regatta". De mentionat este ca cercetarea respectiva a luat in considerare numarul total de unitati locative comercializate in cadrul proiectelor promovate de fiecare companie supusa analizei. De asemenea, necesar de precizat este si ca studiul intreprins de Regatta a luat in calcul doar jucatorii activi existenti pe piata, ce sunt implicati in proiecte de peste 50 de unitati. "Din aceasta cauza", se precizeaza in comunicat, "Immobiliar Group Exim, Century 21, Coldwell Banker, Euro Capital, Euroest Group nu au putut fi introdusi in acest studiu". Concluzia la care s-a ajuns in urma analizei este ca "Totalul unitatilor marketate de Regatta este aproape egal cu totalul unitatilor marketate de urmatorii patru jucatori de pe piata". Astfel, din totalul celor 19.127 de unitati livrate sau aflate in curs de livrare de catre toti jucatorii luati in calcul, 5.841 de unitati intra in portofoliul Regatta, dupa cum urmeaza: 3.000 de locuinte in ansamblul Neopeninsula, 1.100 in Alexandria Residential Complex, 480 in Confort Park, 411 in Pipera Residence, 400 in Dudesti, 210 in Citadella Titan, 140 in Aurora si 100 in cadrul complexului Ghencea Bulevard.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.