Se boteaza robul lui Dumnezeu Samir... se boteaza roaba lui Dumnezeu Samira..." Nu, nu asistam la o ceremonie clasica, lucrurile stau putin altfel. Si pornesc tocmai din neuronul imbacsit al Simonei-Sensual, care a secretat ideea de a le oferi niste
Se boteaza robul lui Dumnezeu Samir... se boteaza roaba lui Dumnezeu Samira..." Nu, nu asistam la o ceremonie clasica, lucrurile stau putin altfel. Si pornesc tocmai din neuronul imbacsit al Simonei-Sensual, care a secretat ideea de a le oferi niste nume propriilor sani.

Uite-asa, din motiv de recunostinta maxima pentru broccoli si icrele negre mancate de pe urma lor. Adicatelea, podoabele cu care a inzestrat-o darnica mama natura i-au marit binisor contul in banca si, implicit, i-au asigurat o calitate beton a bucatelor ingerate.

De prea multa recunostinta, blonda s-a gandit sa-si boteze "inaintasii", ca sa stie tot poporul si sa-i cheme pe nume atunci cand ea ii scoate la plimbare! Sau atunci cand da cu stangu-n dreptul, stangul fiind Samira, iar dreptul, Samir, evident.

O singura intrebare ne mai rasuna in urechi: cine o fi nasul "micutilor"? Vreun bogatan cu dare de mana? O, nu! Mai degraba vreun sutien minune...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.