Prima victorie dupa patru meciuri in Liga I a stelistilor a fost sarbatorita de suporteri cu absenteism, huiduieli si cu scandarea numelui lui Hagi.

Victoria, fie ea si dupa patru etape de seceta in Liga I, a devenit un accesoriu in Ghencea, iar importanta ei s-a regasit doar in declaratiile stereotipe ale jucatorilor. Contra Vasluiului, stelistii au jucat sub teama ca orice pasa atrage instantaneu huiduielile celor doar 7.000 de suporteri. Mai putin Ovidiu Petre, care a fost fluierat indiferent de randament, dupa ce i s-a pus eticheta de tradator in cazul Hagi, omniprezent pe buzele spectatorilor. Singur, Ionut Rada si-a adaptat unul dintre rarele roluri de salvator al Rapidului, marcind cu capul singurul gol al partidei, astfel ca i-a dat posibilitatea antrenorului Massimo Pedrazzini sa maximizeze importanta victoriei. „Echipa a dat totul si e foarte important ca suporterii sa inteleaga ca nu e frumos ca, stelist fiind, sa joci si contra lor. Acesta poate fi un drum corect. Cind jucatorii sint fluierati, cind in ziare citesc numai de scandal, credeti ca e un moment frumos? Fiecare jucator stie ca nu e un moment usor. Daca greseste o pasa, toata lumea il fluiera", a facut apel Pedrazzini.

Dupa esecul lamentabil cu echipa din Liga a III-a, Sanatatea Cluj, UTA a pierdut si pe terenul Gloriei Buzau, ceea ce a alimentat zvonurile privind demisia lui Marius Lacatus, dorit, cel putin declarativ, de Gigi Becali la Steaua. Foarte afectat de atmosfera de la echipa, tehnicianul nu confirmase, ieri, la prinz, despartirea de aradeni. „Eu nu am declarat nimic. Ramine de vazut. Nu sintem Manchester si nici Chelsea sa nu putem sa avem doua infringeri consecutive", ne-a declarat Lacatus.

Fara nici un obiectiv - „si alte echipe din provincie si-au propus multe si nu au reusit nimic" -, Dan Petrescu si Unirea Urziceni le ia constant fata echipelor din Bucuresti. „Noi acum sintem mai mult decit in grafic, nu ma asteptam sa avem 20 de puncte dupa noua etape. Sper sa nu se bage nimeni peste noi si sa ne lase sa jucam. Nu avem obiectiv cupele europene, la noi este interzis sa ne punem obiective", a avertizat Petrescu dupa victoria cu 1-0 pe terenul Farului, echipa bagata in sedinta de suporteri, la finalul meciului. Aproape se tine si Poli Timisoara, care a invins-o cu 3-1 pe Gloria Bistrita, formatia lui Sabau fiind departe de prestanta cistigata sezonul trecut.