Primarul Iasiului este suparat foc pentru ca liderii PSD din Bucuresti au marginalizat complet Iasiul la listele pentru europarlamentare. Iasiul nu mai are candidat plasat pe loc eligibil pentru alegerile europarlamentare! Vicepresedintele national
Primarul Iasiului este suparat foc pentru ca liderii PSD din Bucuresti au marginalizat complet Iasiul la listele pentru europarlamentare. Iasiul nu mai are candidat plasat pe loc eligibil pentru alegerile europarlamentare! Vicepresedintele national al PSD, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita (foto), a declarat ca liderii PSD „de la centru“ nu au mai oferit niciun loc pe liste pentru vreun candidat iesean. Din acest motiv, primarul a decis sa-i trimita o scrisoare oficiala de protest liderului national social-democrat Mircea Geoana.

Iasiul a dat saci de voturi pentru PSD la toate alegerile, dar nu a primit absolut nimic in schimb!
„Locul al cincilea a fost atribuit unui candidat retras din cursa, anume Constantin Simirad. Candidatii ieseni ai partidului pentru un loc eligibil au fost marginalizati, desi Iasiul a dat intotdeauna performante in partid, mai ales la alegeri. Dar nu a avut niciodata ministri din echipa ieseana a partidului, iar acum nu va avea nici europarlamentari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.