Silviu Prigoana a plecat in Statele Unite la jumatatea lunii august pentru a semna actele de tutela ale fiului sau cel mic, Silvius. Fiind minor, acesta trebuie incredintat legal unei familii stabilite in America. Pentru ca Silvius sa-si poata conti
Silviu Prigoana a plecat in Statele Unite la jumatatea lunii august pentru a semna actele de tutela ale fiului sau cel mic, Silvius. Fiind minor, acesta trebuie incredintat legal unei familii stabilite in America. Pentru ca Silvius sa-si poata continua studiile, aceste acte trebuie reinnoite la fiecare inceput de an scolar. De ani de zile, cei care i-au avut in grija pe cei doi baieti ai lui Prigoana au fost Hasnal si Cornel Dumitrescu, prieteni apropiati ai omului de afaceri. Hasnal Dumitrescu a fost chiar colega de scoala cu Prigoana, la Gherla, drept pentru care miliardarul a considerat ca ar fi persoana cea mai de incredere intr-o astfel de problema. Numai ca, de data aceasta, chiar daca semnarea anuala a actelor reprezenta o simpla formalitate, judecatorii americani l-au refuzat pe Prigoana. Omul de afaceri a fost tinut in sah mai multe saptamani, fara a primi un raspuns favorabil.

O noua infatisare in instanta, marti
Inainte de a pleca din Romania, Silviu Prigoana a declarat ca cel mai important, pentru el, in acest moment, este sa rezolve actele lui Silvius, pentru ca baiatul sa poata merge la scoala. Adriana, gravida at unci in sapte luni, a ramas in tara, temandu-se de un zbor atat de lung, mai ales ca avusese parte de o sperietura, cand a fost la un pas de a pierde copilul. Degeaba a insistat Prigoana ca ea sa nasca in America, ziarista nu s-a lasat induplecata. Adriana mai are acum doar trei saptamani pana cand va deveni mamica, dar Prigoana va veni in Romania doar daca magistratii se hotarasc sa acorde tutela lui Silvius familiei Dumitrescu. Ei vor avea o noua infatisare la tribunalul din Chicago marti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.