Traian Basescu a ajuns sambata seara, in jurul orei 20.00, in Piata Universitatii dupa ce a intarziat cateva ore. El a fost insotit, printre altii, de Elena Udrea, Vasile Blaga si Emil Boc. In stilul sau caracteristic, Basescu a facut o baie de mult
Traian Basescu a ajuns sambata seara, in jurul orei 20.00, in Piata Universitatii dupa ce a intarziat cateva ore. El a fost insotit, printre altii, de Elena Udrea, Vasile Blaga si Emil Boc. In stilul sau caracteristic, Basescu a facut o baie de multime si a disparut pentru putin timp printre oamenii prezenti in fata Teatrului National. Ulterior, presedintele a urcat pe scena, unde si-a asumat, in mod arbitrar, multimea care venise pentru concertul organizat de oficialitati, si nu pentru o actiune politica. Presedintele a facut apel la fortele de ordine sa-i lase pe taranistii prezenti in fata Facultatii de Arhitectura - care venisera special pentru a contracara miscarea lui Basescu - sa se alature multimii adunate doar pentru a se distra.

Razboiul presedintilor
„Aceasta actiune de astazi (n.r.- sambata) reprezinta o incercare de a pastra valorile democratice asa cum am facut si in 1990. Aceasta actiune nu este o manifestatie, ci o intalnire pe care am anuntat-o in urma cu cateva zile la primarie. Orice actiune care urmareste pastrarea valorilor democratice este legala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.