S-a intamplat la Conferinta Judeteana de alegeri a PRM. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu, singurul candidat inscris in cursa, a castigat functia de presedinte al PRM Dolj. In timpul discursului sau, mai multe steaguri din spatele mesei de prezidiu s-a
S-a intamplat la Conferinta Judeteana de alegeri a PRM. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu, singurul candidat inscris in cursa, a castigat functia de presedinte al PRM Dolj. In timpul discursului sau, mai multe steaguri din spatele mesei de prezidiu s-au desprins si au cazut, unul dintre acestea, reprezentand Uniunea Europeana, lovindu-l pe noul presedinte al peremistilor doljeni, Gheorghe Nedelescu. "Multumim celor care s-au ocupat de pavoazare. Asa inteleg ei sa-si faca treaba", a afirmat Nedelescu dupa cateva momente. Presedintele PRM Dolj se referea, in momentul incidentului, la necesitatea instituirii "demisiei de onoare" in cadrul organizatiei. "Am auzit lume in sala care vorbea de instituirea demisiei de onoare pentru presedintele organizatiei. Sa stiti ca nu am nimic impotriva. Nu tin de scaun cu dintii. Nu am facut lucruri de care sa-mi fie rusine. Tot ce am facut, am facut la vedere. Nu tin de aceasta pozitie", a spus Nedelescu, moment in care steagul UE i-a cazut in cap. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.