Social-democratii nu mai vor sa-si treaca motiunea de cenzura,  interviul dat de presedintele Basescu la postul public de televiziune convingandu-i pe subalternii lui Geoana ca nu e cazul sa-i ridice mingea la fileu locatarului de la Cotroceni.
Social-democratii nu mai vor sa-si treaca motiunea de cenzura, interviul dat de presedintele Basescu la postul public de televiziune convingandu-i pe subalternii lui Geoana ca nu e cazul sa-i ridice mingea la fileu locatarului de la Cotroceni. „Nu va mai fi nici vot controlat, nici vot la vedere. Decizia in PSD este ca motiunea sa nu treaca“, ne-au declarat, ieri, surse din partid. Mircea Geoana, pana mai ieri artizanul daramarii Guvernului, i-ar fi invoit pe unii parlamentari sa-si vada de activitatile externe si sa nu se mai deranjeze sa vina in tara pentru a asigura voturile la motiunea din 3 octombrie.

PSD nu mai e atat de interesat sa scape de Guvernul Tariceanu si nu-si mai obliga parlamentarii nici sa voteze la vedere, nici sa fie prezenti in corpore la motiunea de cenzura. „Daca motiunea va cadea, nu va fi vina unui parlamentar sau a altuia, ci este initiativa partidului“, sustin surse din PSD, care mai arata ca la nivelul conducerii formatiunii s-a ajuns deja la concluzia ca demersul nu trebuie sustinut pentru ca nu s-a conturat nici o formula de guvernare post-motiune din care sa faca parte si social-democratii . Ceea ce a determinat schimbarea totala de macaz a pesedistilor este chiar interviul dat de presedintele Basescu la TVR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.