Vineri, Cotidianul se va distribui impreuna cu un CD continind o selectie din muzica lui Mendelssohn Bartholdy, din Colectia SIMFONICA, si cu o brosura despre compozitor.CD-ul, brosura si ziarul vor putea fiachizitionate cu doar 7,9 lei Urmatorul compozitor din Colectia SIMFONICA, pe care Cotidianul o aduce cititorilor in fiecare vineri, la doar 7,9 lei, este romanticul Felix Mendelssohn Bartholdy, din a carui opera au fost selectate doua dintre cele mai populare lucrari ale sale: Concertul pentru vioara in mi minor (op. 64) si „Visul unei nopti de vara - muzica de scena" (selectii op. 21 si op. 61). Alaturi de CD, cititorii vor primi si o brosura despre viata si opera marelui compozitor. Inregistrarile au fost realizate in octombrie 1995, la studiourile CTS din Londra, cu Royal Philharmonic Orchestra, sub bagheta lui Jane Glover si cu participarea violonistului Leland Chen. Numarindu-se printre cei mai respectati dirijori din Marea Britanie, Jane Glover a condus pina acum aproape toate orchestrele simfonice si de camera britanice, printre care celebrele Royal Philharmonic si London Philharmonic (alaturi de care a si facut inregistrari), Philharmonia, BBC Symphony sau English Chamber Orchestra. De-a lungul timpului, a manifestat o inclinatie speciala catre muzica corala, inregistrind, adesea, alaturi de BBC Singers si fiind totodata dirijor principal atit al London Choral Society, cit si al Huddersfield Choral Society. Succesul pe care l-a avut ca dirijor in concertele bazate pe lucrari corale a facut-o sa devina foarte cautata in New York si Sidney.

In 2001, Jane Glover a primit Premiul de excelenta al Operei din New York, iar din 2002 s-a mutat in Statele Unite, fiind solicitata sa devina director muzical al apreciatului ansamblu din Chicago, Music of the Baroque.

PARTICIPA LA CONCURS! Castiga unul dintre cele 7 premii ale saptamanii! CD-uri si DVD-uri audio cu inregistrari exceptionale de la Universal Music.