Zilele trecute, am intalnit doua mame foarte disperate. Copiii lor tocmai au promovat bacalaureatul si au preferat sa se inscrie la facultati particulare, la specializari precum Finante si Management. Dupa ce au depus dosarele si au platit taxele de
Zilele trecute, am intalnit doua mame foarte disperate. Copiii lor tocmai au promovat bacalaureatul si au preferat sa se inscrie la facultati particulare, la specializari precum Finante si Management. Dupa ce au depus dosarele si au platit taxele de scolarizare, nu mai putin de 18 milioane lei vechi, spre surprinderea lor, din spusele altora, din zvonuri si altele, au aflat ca cele doua specializari economice nu sunt nici autorizate, nici acreditate. Sarmanele femei au batut cu pumnii in ghiseele secretariatelor, ca sa afle adevarul curat, si niste secretare aratoase, cu zulufi si acrite de viata studenteasca, le-au inchis in nas geamul, motivand ca „nu au timp sa raspunda la fiecare intrebare prosteasca“. Cu alte cuvinte, mamele s-au vazut si cu boii dati, si cu banii luati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.