Kiefer Sutherland a fost pus sub acuzare pentru conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, dupa ce a fost arestat marti de o patrula a politiei rutiere si apoi pus in libertate, noteaza IMDb.com. RECIDIVA. Starul seriei &
Kiefer Sutherland a fost pus sub acuzare pentru conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, dupa ce a fost arestat marti de o patrula a politiei rutiere si apoi pus in libertate, noteaza IMDb.com. RECIDIVA. Starul seriei ''24'', laureat al premiului Emmy, este acuzat si de violarea termenului eliberarii conditionate pentru o alta condamnare pentru aceasi infractiune, condamnare primita in decembrie 2004. In cazul in care va fi gasit vinovat, Kiefer Sutherland risca o pedeapsa de pana la 1 an de inchisoare si o amenda de 1.000 de dolari. De asemenea, actorul poate sa mai primeasca o pedeapsa aditionala de 6 luni de inchisoare pentru recidiva. Actorul in varsta de 40 de ani a fost oprit de o patrula a politiei rutiere in primele ore ale diminetii de marti, dupa ce a executat o intoarcere intr-un loc nepermis. Dupa ce i-a fost aplicat testul cu fiola s-a constatat ca Sutherland avea o concentratie de alcool de doua ori mai mare decat cea maxim admisa. Kiefer Sutherland se va prezenta in fata instantei pentru prima audiere in proces la data de 16 octombrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.