Armata SUA si Agentia Centrala de Informatie sunt considerate organizatii teroriste. Aceasta rezolutie a fost luata de Parlamentul Republicii Islamice Iran, informeaza pravda.ru. MOTIVE. In document dat publicitatii se arata ca armata SUA si C
Armata SUA si Agentia Centrala de Informatie sunt considerate organizatii teroriste. Aceasta rezolutie a fost luata de Parlamentul Republicii Islamice Iran, informeaza pravda.ru. MOTIVE. In document dat publicitatii se arata ca armata SUA si CIA sunt organizatii teroriste care protejeaza teroristii. Ianul isi motiveaza acuzele pe faptul ca America a participat la bombardamentul cu arma nucleara din Japonia in 1945, de asemenea folosirea armelor cu uraniu neimbogatit in Balcani , Afganistan si Irak precum si sustinerea serviciilor secrete israeliene in uciderea palestinienilor si torturile din Guantanamo. Acum aceasta rezolutie urmeaza sa devina lege, dar pentru trebuie sa fie aprobata de Sovietul Constitutuinal de Stat. Acest proiect de lege a fost aprobat imediat dupa ce pe 25 septembrie in senatul american a fost aprobata o rezolutie similara care recomanda Departamentului de Stat al SUA sa includa Corpurile Garzii Revolutionare din Iran pe lista organizatiilor internationale teroriste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.