SERVICII. Compania UPC Romania a lansat noi tipuri de pachete pentru televiziunea digitala prin cablu, internet, telefonie fixa, abonamentul Triple Play si a marit viteza de download pana la 30 Mbps. Preturile abonamentului cu cele trei servicii incl
SERVICII. Compania UPC Romania a lansat noi tipuri de pachete pentru televiziunea digitala prin cablu, internet, telefonie fixa, abonamentul Triple Play si a marit viteza de download pana la 30 Mbps. Preturile abonamentului cu cele trei servicii incluse sunt de 50, 75, respectiv 100 de lei pe luna, in functie de varianta de abonament selectata: small, medium sau large.

INFORMARE. Romanii care vor sa munceasca in Italia, Spania si Marea Britanie pot gasi informatii folositoare in acest sens pe site-ul www.lucratoriue.ro. Portalul contine informatii despre recunoasterea calificarilor profesionale,conditiile de munca si regimul de asigurari sociale si de sanatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.