Simtiti nevoia sa va reinoiti legaturile ori de cate ori este nevoie. Sunteti foarte rezistenti si rabdatori si va place sa faceti totul metodic. La serviciu, trebuie sa aveti un rezultat concret pentru a fi multumiti. Aveti fler la finante, dar nu ar trebui sa intrati in afaceri de risc. Puteti in schimb sa faceti ceva pozitiv, sa terminati ceva, sa culegeti roadele muncii. Exista pricolul de a ajunge la onoruri si demnitati, de a cadea din situatie datorita neatentiei. Relatia dintre expansiune si munca arata ca sansele de succes si reusita sunt concentrate in sfera muncii, in lumea raporturilor cu subordonatii. Sunteti secondati de cineva de incredere, iar activitatea profesionala va va aduce bucurie, satisfactie, si beneficiu material. Viata de familia poate fi calma, usor monotona, dar va ocupa pozitia a doua in domeniul preocuparilor dumneavoastra.
Sanatatea este excelenta cu tulburari pasagere ale aparatului digestiv si circulator. De aceea ar fi bine sa evitati excesele de orice fel! Aveti nevoie de multe activitati lucrative, pentru a nu surveni uzura nervoasa. Va displace profund daca odata intrati in competitie, lucrurile un merg asa cum doriti dumneavoastra. Va acomodati mai greu schimbarilor, v-ar placea sa se intample totul conform unui plan bine stabilit.

Berbec
Un om rational din anturajul dumneavoastra va prezinta un proiect, va roaga sa cooperati, va solicita din tot sufletul. Nu refuzati inainte de a avea toate datele problemei. Exista un sistem inertial care va trage foarte mult in jos, care nu va lasa sa avansati deloc. Va duceti la o petrecere deosebita, motiv pentru a va intalni cu o serie de vechi cunostinte, persoane care v-ar putea proteja prin influenta. Tot ce poate atinge politica, asocierile sau societatile de orice fel reprezinta un teren propice pentru a va face fericit.

Taur
Inhibitia va poate paraliza astazi personalitatea si nu poate fi depasita decat extrem de lent. Se poate instaura un factor de inadaptare in care gandul se repliaza asupra lui insusi. Sunteti sceptici, dar plini de sansa si nimic nu va poate rani. Trebuie insa sa invatati sa va cultivati trasaturile pozitive. Evitati tendinta de aviditate si sentimentul de frustare care se manifesta in sfera banilor.

Gemeni
Cunoasteti o persoana retrasa sau care are o nota de timiditate in comportament. Ati dori sa va apropiati mai mult de aceasta, dar nu stiti cum sa o faceti. Tindeti sa va indepartati de placeri sau sa le intelectualizati. Nu-i blocati partenerului elanurile emotionale! Se poate produce o indepartare daca un va schimbati atitudinea si felul de a fi. Vi se pare ca veniturile sunt cheltuite fara simtul responsabilitatii si totusi nu va puteti opri.

Rac
Exista posibilitatea unei mosteniri tardive, sau a unor discutii in privinta unui testament. Chiar daca tindeti sa va retrageti, incercati sa cereti macar sfatul unei persoane in masura sa va dea o idee pertinenta. Va place sa stati singuri, sa va reculegeti, sa va puneti ordine in ganduri. Relatia cu partenerul o doriti calma, fara conflicte, fara provocari, deoarece va simtiti obositi de atata neliniste. Cineva va constrange sa-i dati un raspuns cat mai curand, desi nu simtiti nevoia sa o faceti.

Leu
Aveti tendinta sa ascundeti ceva de partener, sa nu-i marturisiti tot ce va framanta. Parca va este frica de o reactie nepotrivita daca i-ati marturisi ce este in sufletul dumneavostra. Excentricitatea si framantarile pot genera tulburari nervoase si grave conflicte psihice.