Indepartarea lui Gica Hagi, divergentele cu Gigi Becali si lipsa rezultatelor au facut ca la meciul cu FC Vaslui sa vina doar 7.472 de spectatori. Urmeaza Arsenal!

Echipa cu cei mai multi suporteri din Romania a ajuns sa dispute un meci cu ocupanta locului secund in Liga I, FC Vaslui, in fata a doar 7.000 de spectatori. Este cea mai mica prezenta de public ros-albastru in acest sezon, indiferent de stadionul unde s-au disputat jocurile Stelei. Cauzele pentru care sustinatorii din Ghencea au refuzat sa mai vina la stadion pentru a-si sustine favoritii nu mai pot fi date pe ora nepotrivita, pe vremea neprielnica sau pe pretul biletelor. Este clar ca diferendul dintre fani si patron, pornit odata cu inlaturarea lui Gica Hagi, dar si evolutia neconvingatoare a echipei (aflata, sambata, dupa patru meciuri fara victorie) au facut ca suporterii sa prefere televizorul de acasa in dauna locului din tribune. La jocul cu FC Vaslui au fost numai 7.472 de platitori, jumatate din media acestui sezon in partidele de pe teren propriu.

10.000 de bilete isi asteapta cumparatorii
Perspectivele nu sunt deloc incurajatoare nici pentru me ciul cu Arsenal Londra, programat maine seara, in Ghencea. N-ar fi exclus ca stadionul sa fie pe jumatate gol, iar cei 1.400 de fani londonezi sa se simta in largul lor la acest joc. Ieri, FC Steaua a pus in vanzare aproximativ 10.000 de bilete pentru aceasta prima partida de Liga Campionilor pe teren propriu, dar lumea nu s-a inghesuit deloc pentru a si le procura. Presedintele CA al Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca pana ieri se vandusera circa 9.000 de pachete pentru meciurile pe care „ros-albastrii“ le vor sustine pe teren propriu in aceasta competitie.