Adrian Mititelu a dezvaluit ca fostul international Gaby Popescu doreste sa cumpere Universitatea Craiova. Fostul jucator al echipei oltene afirma ca nu si-a pus niciodata aceasta problema. Mititelu afirma ca nici rezolvarea problemei viitorului antr
Adrian Mititelu a dezvaluit ca fostul international Gaby Popescu doreste sa cumpere Universitatea Craiova. Fostul jucator al echipei oltene afirma ca nu si-a pus niciodata aceasta problema. Mititelu afirma ca nici rezolvarea problemei viitorului antrenor al Craiovei nu poate fi vazuta prin numele lui Sorin Cartu, a€žpe care, va spun sincer, nu l-am ofertat niciodata". PROPUNERE? "Un fost angajat de-al meu, in care aveam mare incredere, dupa ce a plecat de langa mine, mi-a spus ca Gaby Popescu este interesat sa cumpere Universitatea si sa-i spun suma pe care o vreau. Din start i-am spus ca Universitatea, cum probabil si el trebuia sa stie, nu este de vanzare nici pentru un miliard de euro. In aceasta perioada, multi s-au interesat, sperand sa ma convinga sa dau echipa. Nu va pleca la nicio alta persoana si ea va ramane in familia mea, indiferent de greutatile prin care vom trece", a afirmat Mititelu. Patronul Universitatii ii transmite lui Popescu si un mesaj: a€žDupa mintea mea vreau sa cumpar maine Empire State Building, dar nu-mi ajung banii. N-am decat 80% din suma ceruta"! Conform unor surse apropiate gruparii oltene, angajatul despre care vorbeste Mititelu ar fi Ovidiu Stanga, iar suma propusa de Gaby Popescu ar fi de circa 10 milioane de euro. SPECTATOR. Fostul mijlocas al Universitatii, Gaby Popescu declara pentru Jurnalul National ca nelinistea lui Mititelu este exagerata. a€žEu nu vreau sa scoateti din context ceea ce spun. Asta, pentru ca tin la acea echipa. Am jucat acolo, m-am format acolo. Nu vreau sa le stric atmosfera. Pur si simplu am intrebat un prieten in urma cu cateva zile despre perpectivele acestei echipei. Despre situatia de la Craiova. De stiam ca se ajunge aici nici nu intrebam". Referitor la implicarea lui Popescu in fotbalul romanesc, fostul mijlocas sustine ca a€žin prezent sunt doar un privitor de fotbal. De la Steaua m-am retras cand a venit Hagi. Am avut motivele mele. Ma ocup de afaceri si altceva nu ma intereseaza acum". LINISTE. Dupa victoria reputata in fata Dacia Mioveni, in Banie spiritele par sa se fi calmat. Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a fost invoit pentru trei zile, deoarece sotia sa se afla la un spital din Bucuresti, unde urmeaza sa nasca. Marti, Bornescu va deveni tatic, sotia sa Elena fiind programata la un spital din Capitala pentru cezariana. Bornescu, care va avea un baiat, va fi al doilea tatic din lotul Universitatii Craiova dupa Ionut Lutu, care are o fetita. Pentru a ajunge la timp pentru jocul de vineri cu Gloria Bistrita, lui Bornescu i se va lua un bilet de avion Bucuresti-Cluj. Altfel, craiovenii vor pleca spre orasul ardelean miercuri urmand a sta doua zile la Bistrita. De asemenea, atacantul Florin Costea a revenit la echipa. a€žA fost ca o furtuna in pahar. Baiatul a fost putin dezorientat, dar si-a revenit. E oltean si nu fuge la greu" a spus Mititelu despre escapada lui Costea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.