„Gardianul“ a relatat, in urma cu cateva saptamani, despre incendiul care a mistuit aproape in intregime restaurantul „Haiducul“ din Pitesti, cunoscut ca fiind localul cantaretei de muzica populara Cristina Turcu-Preda. Firma
„Gardianul“ a relatat, in urma cu cateva saptamani, despre incendiul care a mistuit aproape in intregime restaurantul „Haiducul“ din Pitesti, cunoscut ca fiind localul cantaretei de muzica populara Cristina Turcu-Preda. Firma care detinea restaurantul mai are insa doi actionari: Iulian Preda, sotul cantaretei, si omul de afaceri Daniel Otobacu. Dupa incendiu, cel din urma a solicitat, in instanta, sa fie despagubit de catre sotii Preda pentru faptul ca amenajarea localului i-ar fi apartinut in intregime. „Am facturi, chitante si documente care atesta ca aproape toate investitiile din restaurant imi apartin“, a declarat Otobacu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.